Fotograf Herning

Hvis du kigger efter en dygtig fotograf fra Herning, så brug denne oversigt (Fotograf Herning).

Vi har lavet en liste for at lette dit arbejde når du skal finde en dygtig fotograf i dit lokalområde, der kan fotografere for dig.

Kendetegnende for alle fotografer på denne side, Fotograf Herning, er at de lever af at tage billeder for både privatpersoner og virksomheder i dit lokalområde.

Fotografer Herning

Fotograf Herning – Liste over fotografer i Herning

Fotografen - 7400 Herning

Beskrivelse: Professionel fotograf fra Herning, der arbejder med erhvervskunder inden for industri, turisme, food, magasiner og erhvervsportrætter. Portrætter af familien og dine nærmeste foregår i eget studie centralt beliggende i Herning i hyggelige rå omgivelser. Michael laver også on location optagelse med mobilt studie efter aftale. Der kan både tages billeder til lands, til vands og i luften, i den skønne danske natur. Selvom studiet er beliggende i Herning, køres der til alle udkanter af Danmark. Der tages altid billeder digitalt, og der er muligt efterfølgende at købe kopier til både arbejdspladsen, hjemmet eller familien. Michael har 28 års erfaring i branchen, og opgaverne har spændt bredt fra store erhvervsvirksomheder inden for arkitektur, træ og metal, danske erhvervs og turistmagasiner samt vindmølleindustrien. Kontakt fotografen for nærmere info og få et unikt tilbud. Gå evt. ind på hjemmesiden og se billeder fra studiet samt opgaver, der tidligere er fotograferet for både private og erhverv.

Billedeksempler: Se billeder

Hvor meget koster det? Se priser for fotoarbejde

Adresse
Fotografen
Silkeborgvej 75
7400 Herning

Telefonnummer: +45 40438655

E-mail adresse: Send besked – klik her

CVR nummer: 19002837

Besøg fotografens eget website

William Miles Fotografi, 7400 Herning

Profil: Skal I have taget billeder på den store dag, eller mangler du en dygtig reklamefotograf? Så har William Miles erfaring med både almindelige portrætbilleder og billeder med kant, charme, eller glimt i øjet. Uanset om du mangler produktbilleder til din webshop, close-up af dine fantastiske retter, osv., så tager William billeder der understøtter dit produkt.

Referencer: Se billedeksempler

Prisniveau: Se priser for fotografering

Adresse:
William Miles Fotografi
Benediktesvej 12
7400 Herning

Mobil: +45 4111 9914

CVR nummer: 3330 8892

Besøg fotografens hjemmeside

PHOTOLINE fotografi, 7400 Herning

Profil: Erfaren fotograf med speciale i erhvervsfotografering (herunder messefoto fra Herning Messecenter) og portrætfotografi.

Referencer: Se billedeksempler

Prisniveau: Se priser

Adresse:
PHOTOLINE Fotografi
Jagtvej 1 B
Hammerum
7400 Herning

Mobil: +45 40 53 45 11

E-mail: brug kontaktformular

CVR nummer: 1430 8148

Besøg fotografens hjemmeside

Fotografer fra nærliggende områder

Vil du tilføjes til siden Fotograf Herning, så tilføj ny fotograf til Fotograf Herning

At vælge en erfaren fotograf til din fotografering er næsten en garanti for, at dine billeder bliver gode. Før du beslutter at tage kontakt til en fotograf fra oversigten Fotograf Herning, så husk at undersøge om fotografens stil matcher dine ønsker. Prisen er til at betale.

Hvis du kigger efter en fotograf fra en anden del af landet og ikke fandt hvad du ledte, så prøv evt. fotograf hillerød, fotograf horsens eller brug menuen øverst for at finde fotografen du har brug for. Højere oppe på siden har vi lavet en oversigt over fotografer fra områder/byer nær Herning.

Hvis du specifikt kigger efter fx. en portrætfotograf til portrætfoto, reklamefotograf til reklamefoto eller dyrefotograf til fotografering af dyr, så brug vores oversigt over fotografer med disse fotospecialer.

Du er på denne side: Fotograf Herning