Fotograf Køge

Hvis du har brug for en god fotograf fra Køge, så kig nærmere på denne liste (Fotograf Køge).

Vi har samlet denne liste for at lette dit arbejde når du skal finde en god fotograf i din del af landet, der kan fotografere for dig.

Kendetegnende for alle fotografer på denne side, Fotograf Køge, er at de lever af at tage fotografier for både privatpersoner og firmaer i din del af landet.

Fotografer Køge

Fotograf Køge – Liste over fotografer i Køge

Dan Rasmussen, 2630 Taastrup

Profil: Alsidig fotograf med 18 års erfaring. Speciale indenfor reklame- og produktfotografering. Har desuden foreviget mange bryllupper i Køge og omegn.

Referencer: Se eksempler

Prisniveau: Se priser

E-mail: dr@drfoto.dk

Adresse:
Dybendal Alle 12.1
2630 Taastrup

Telefon: +45 60 15 02 68

CVR: 321232440 11 18 90

Besøg fotografens hjemmeside

Portræt & Photo - 4600 Køge

Beskrivelse: Fotograf Joanna Holmen er en alsidig og kreativ uddannet fotograf. Hendes speciale er børneportræt fotografering, bryllups fotografering både i natur og studie, og morgengave/model billeder og erhverv foto. at fange det rigtige tidspunkt og få livsglæden og ægtheden er hendes styrke samt kreativiteten og et professionelt resultat som rigtig mange kunder fra portræt & Photo har været glade for. Kig ind på hjemmesiden og hvis I har spørgsmål kan I ringe og få et uforpligtende tilbud. Der er mulighed for at få lavet billeder i alle størrelser i meget høj kvalitet, billeder kan også købes på cd. Er udkørende fotograf. (Butikken lå tidligere i Nørregade ved døgnnetto i Køge). Ring og få et tilbud.

Billedeksempler: Se billeder

Hvor meget koster det? Se priser for fotoarbejde

Adresse
Portræt & Photo
Stevnsbovej 10
4600 Køge

Telefonnummer: +45 30336442

E-mail adresse: Send besked – klik her

CVR nummer: 21920606

Besøg fotografens eget website

Fotografer fra nærliggende områder

At vælge en rutineret fotograf til din fotografering er næsten en garanti for, at dine fotografier bliver gode. Før du beslutter at kontakte en fotograf fra oversigten Fotograf Køge, så husk at tjekke om den valgte fotografs stil svarer til dine tanker. Prisen er til at betale.

Hvis du har brug for en fotograf fra en anden del af landet og ikke fandt hvad du ledte, så prøv evt. fotograf holbæk, fotograf kolding eller kig på menuen øverst for at finde fotografen du har brug for. Højere oppe har vi lavet en oversigt med fotografer fra områder/byer tæt på Køge.

Hvis du specifikt har brug for fx. en bryllupsfotograf til bryllupsfotografering, erhvervsfotograf til erhvervsfotografering eller boudoirfotograf til erotiske boudoirfotografier, så kig på vores oversigt med fotografer med disse fotospecialer.

Vil du tilføjes til siden Fotograf Køge, så tilføj ny fotograf

Du er på denne side: Fotograf Køge