Fotograf Næstved

Hvis du har brug for en god fotograf fra Næstved, så kig nærmere på denne liste (Fotograf Næstved).

Vi har samlet denne liste for at lette dit arbejde når du skal finde en god fotograf i din del af landet, der kan fotografere for dig.

Kendetegnende for alle fotografer på denne side, Fotograf Næstved, er at de lever af at tage fotografier for både privatpersoner og firmaer i din del af landet.

Fotografer Næstved

Fotograf Næstved – Liste over fotografer i Næstved

Soren Eriksen Photography, 4700 Næstved

Profil: Billeder fortæller en historie, skaber kontakt og huskes. Sådan beskrives bedst fotografens ide til et fotografi. Soren Eriksen Photography tilbyder unikke fotos baseret på den gode idé kombineret med en spændende vinkel. Fotografen samarbejder med professionelle reklamebureauer og designere, for at nå i mål med opgaven. Opgaverne løses bl.a. inden for mode, produkter, interiør, arkitektur og industri – i eget studie eller on-location.

Soren Eriksen Photography tilbyder reportage billeder fra dit arrangement. Bl.a. har denne fotograf stor erfaring med fotografering i barske miljøer: Bjergbestigning, motocross, dykning, klatring, adventure race mv.

Endelig tilbydes også professionel service til private kunder. Igen med det unikke for øje. Fotografen laver baby og børneportrætter, bryllup, konfirmation samt fest.

Fotografier (eksempler) Se billeder

Prisniveau: Se priser for fotoarbejde

Fotografens adresse:
Soren Eriksen Photography
Ringstedgade 533

4700 Næstved

Telefon: +45 40744888

E-mail: Send en e-mail til fotografen

CVR nummer: 20314273

Besøg fotografens hjemmeside

Fotograf Klaus Noergaard, 4700 Næstved

Profil: Fotograf med speciale i bryllupsfotografering – derudover dygtig all-round fotograf.

Referencer: Se eksempler

Prisniveau: Se priser

Adresse:
Hovedgaden 28
4700 Næstved

Telefon: +45 21 79 79 79

Besøg fotografens hjemmeside

Fotograf Finn John Carlsson, 4736 Karrebæksminde

Profil: All-round fotograf, der løser praktisk talt alle typer fotoopgaver – Pressefoto, Reklamefoto, Reportager, Erhvervsfoto og derudover alle typer af fotoopgaver for private.

Referencer: Se eksempler

Prisniveau: Se priser

Adresse:
Rønhave Parkvej 10
4736 Karrebæksminde

Telefon: +45 40 14 26 20

Besøg fotografens hjemmeside

Fotografer fra nærliggende områder

At vælge en rutineret fotograf til din fotografering er næsten en garanti for, at dine fotografier bliver gode. Før du beslutter at kontakte en fotograf fra oversigten Fotograf Næstved, så husk at tjekke om den valgte fotografs stil svarer til dine tanker. Prisen er til at betale.

Hvis du har brug for en fotograf fra en anden del af landet og ikke fandt hvad du ledte, så prøv evt. fotograf holbæk, fotograf kolding eller kig på menuen øverst for at finde fotografen du har brug for. Højere oppe har vi lavet en oversigt med fotografer fra områder/byer tæt på Næstved.

Hvis du specifikt har brug for fx. en bryllupsfotograf til bryllupsfotografering, erhvervsfotograf til erhvervsfotografering eller boudoirfotograf til erotiske boudoirfotografier, så kig på vores oversigt med fotografer med disse fotospecialer.

Vil du tilføjes til siden, så tilføj ny fotograf til Fotograf Næstved

Du er på denne side: Fotograf Næstved