Fotograf Roskilde

Hvis du er ud på udkig efter en professionel fotograf fra Roskilde, så drag fordel af denne oversigt (Fotograf Roskilde).

Vi har lavet en liste for at gøre det nemt for dig når du skal finde en professionel fotograf tæt ved din bopæl, der kan hjælpe dig med at tage billeder.

Generelt gælder det for alle fotografer på denne side, Fotograf Roskilde, er at de lever af at tage billeder for både privatpersoner og virksomheder tæt ved din bopæl.

Fotografer Roskilde

Keynote Pictures - 4000 Roskilde
Beskrivelse: Keynote Pictures er en fotografisk virksomhed, der har specialiseret sig i at tage stemningsbilleder ved foredrag, seminarer, messer, konferencer samt politiske arrangementer. Derudover arbejder de med virksomhedsportrætter, som gennem billeder fortæller og præsenterer virksomheder og medarbejdere.
Keynote pictures samarbejder med bl.a. videografer og grafikere, hvis behovet går ud over stillbilleder.

Som referencer indenfor foredrag kan nævnes:
Chris MacDonald, Brian Mayne, Torben Wiese, Thomas Bigum, Steinar Ditlefsen, Bubber, Janet Attwood, Nick Vujicic, Brendon Burchard, Christina Hembo, Flemming Christensen, Claus Roager, Alexander Kjerulf, Mette Bloch, Kirsten Stendevad, Paula Larrain, Strongmind, Speakers Club, 3×07 m.m.

Andre referencer:
Arla foods, Scania Danmark, Danske Advokater, Iværk&Vækst, Sportsmaster m.m.

Billedeksempler: Se billeder

Hvor meget koster det? Se priser for fotoarbejde

Adresse
Keynote Pictures
Rabalderstrædet 11
4000 Roskilde

Telefonnummer: +45 28739292

E-mail adresse: Send besked – klik her

CVR nummer: 35082972

Besøg fotografens eget website

Fotograf Roskilde – Liste over andre fotografer i Roskilde

Lars E, 4000 Roskilde

Profil: Meget erfaren fotograf med speciale i reklame- og portrætfotografering – derudover dygtig all-round fotograf.

Referencer: Se eksempler

Prisniveau: Kontakt fotografen

Adresse:
Lars E.
Tolstrupvej 14
4000 Roskilde

Telefon: +45 20 11 18 90

Besøg fotografens hjemmeside

Riddervold Media (Charlotte Riddervold), 4070 Kirke Hyllinge

Profil: Alsidig autodidakt freelance stillfotograf med base i Nordvestsjælland, som tilbyder flotte og stemningsfulde billeder til konkurrencedygtige priser. Mobil leverandør af fotos til alt fra private kunder til offentlige og større internationale virksomheder.

Referencer: Se eksempler

Prisniveau: Kontakt fotografen

Adresse:
Riddervold Media
Kamillevej 16
4070 Kirke Hyllinge

Telefon: +45 3070 1399

E-mail: cr@riddervoldmedia.dk

Besøg fotografens hjemmeside

Fotografer fra nærliggende områder

At udpege en erfaren fotograf til din fotoopgave er tæt på en garanti for, at dine fotografier bliver gode. Hvis du beslutter at kontakte en fotograf fra oversigten Fotograf Roskilde, så husk at tjekke om den valgte fotografs stil svarer til dine tanker. Prisen er attraktiv.

Hvis du er ud på udkig efter en fotograf fra en anden del af landet og ikke fandt hvad du ledte, så prøv evt. fotograf fyn, fotograf lolland falster eller se på menuen øverst for at finde fotografen du ønsker. Længere oppe på siden har vi lavet en liste over fotografer fra områder/byer tæt på Roskilde.

Hvis du specifikt er ud på udkig efter fx. en bryllupsfotograf til bryllupsfotografering, reklamefotograf til reklamefoto eller reportagefotograf til en fotoreportage, så se på vores liste over fotografer med disse fotospecialer.

Vil du tilføjes til denne side, så tilføj fotograf til Fotograf Roskilde

Du er på denne side: Fotograf Roskilde